klantenservice

Kedai voor ondernemers

"Online platform 'Kedai' geeft foodondernemers hun onafhankelijkheid weer terug"

Nieuw online platform Kedai (Kedai betekent winkel) geeft ondernemers van fastfood- en bezorgrestaurants hun onafhankelijkheid weer terug. Het platform biedt anders dan de huidige aanbieders op de markt, een model waarbij deze ondernemers deels eigenaar kunnen worden van het platform. De afhankelijkheid van grote foodplatformen is voor de kleine ondernemer in de afgelopen jaren steeds groter geworden en de stijgende marketing- en verkoopkosten bijna onhaalbaar.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Via dit platform geven wij graag een indruk wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen die hier niet beantwoord zijn?
Neem dan contact op met de Servicedesk.

Contact

De Servicedesk is dagelijks geopend van 09:00u tot 18:00u.
010 - 7171 333

Sparen opnieuw uitgevonden

Om consumenten aan Kedai te binden hebben we het Kedai Spaarsysteem bedacht. Met iedere Voucheraankoop op kedai.nl spaart de consument minimaal één Kedaipunt die bij inlevering korting geeft op de volgende Vouchers.

Hoe werkt dit voor u?

U beheert op kedai.nl uw eigen verkoopruimte inclusief etalage en dashboard. Online plaatsen van producten, goed en duidelijk overzicht houden over hoe uw Vouchers kunnen worden samengesteld.

Durft u groot te denken?

Neem afscheid van te hoge afdrachten en bouw mee aan het grootste mobiele online horeca/food initiatief van Nederland. Meer dan 2 miljoen consumenten worden via ConsumerCard aan kedai.nl gekoppeld. U levert uw Vouchers, wij de klanten. Samen maken we het verschil.