Kedai actie in Den Haag

Het is tijd voor ACTIE!

In de afgelopen weken is kedai.nl bij 250 restaurants in Den Haag geïntroduceerd, ook bij u. Door uw positieve reactie willen we uw restaurant vanuit kedai.nl in de spotlights zetten.

Wat gaan we doen?

Uw restaurant komt in de spotlights door middel van een campagne die we in heel Den Haag uitrollen. We vragen de consument o.a. om via Facebook en Instagram één of meerdere foto's te plaatsen van deelnemende restaurants waar wij een Kedai sticker hebben geplakt.

De consument krijgt een beloning op basis van de hoeveelheid foto’s die hij of zij heeft geplaatst. Geef aan welke beloning u aan de consument wilt geven zodat wij dit bekend kunnen maken. Hoe leuker de beloning hoe groter de kans dat de consument uw restaurant kiest.

Hoofdprijs!

Bij de eerste ronde worden vier hoofdprijs winnaars bekend gemaakt. Zij winnen een gesponsord diner dat is samengesteld door de deelnemende restaurants. De winnaars worden door de restaurants gekozen. Om uw bedrijf in de spotlights te kunnen zetten hebben we uw toestemming nodig. Wij vragen u het aanmeldformulier op kedai.nl in te vullen. Zo zetten we uw restaurant in de spotlights!

Aanmelden zakelijk